معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان از پلمب یک واحد صنفی تولید و عرضه زولبیا و بامیه به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و آلودگی میکروبی خبر داد.

 

به گزارش بهبهان نو به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی بهبهان، دکتر امیرحسین روزبه معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان با اعلام این خبر گفت: در طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ که از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ شروع و تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت، بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی حساس، بین راهی و اقامتی و انجام نمونه برداری آب و مواد غذایی در دستور کار کارشناسان بهداشت محیط این معاونت قرار دارد.
دکتر روزبه افزود: در همین راستا نمونه برداری از کارگاه های تولید و عرضه زولبیا بامیه انجام و نمونه های مواد غذایی از این کارگاه ها به آزمایشگاه مواد غذایی اهواز ارسال که پس از دریافت نتایج آزمایش ها مشاهده شد یک واحد صنفی دارای آلودگی میکروبی بود.
این مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: بر همین اساس محل مذکور پلمپ و پرونده متصدی این کارگاه به مراجع قضایی ارسال شد.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان در پایان با بیان اینکه صیانت از سلامت شهروندان و حفظ امنیت غذایی رسالت کارشناسان بهداشت محیط این معاونت می باشد از شهروندان خواست، هر گونه شکایت بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را به شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت اعلام نموده تا کارشناسان بهداشت محیط در اسرع وقت به محل مراجعه و شکایت مطرح شده را پیگیری کنند.

پلمب یک واحد صنفی تولید و عرضه زولبیا و بامیه به دلیل آلودگی میکروبی در بهبهان

 

 

  • منبع خبر : روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی بهبهان