بهبهان نو – فرمانده انتظامی بهبهان از دستگیری ۲ نفر از ضاربین پاکبان زحمتکش شهرداری در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ منصور سیلاوی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در پی وقوع حمله وضرب وشتم پاکبان زحمتکش شهرداری در سطح شهرستان بهبهان، شناسایی و دستگیری ضاربین موتورسوار بصورت ویژه در دستور کار پلیس اطلاعات این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: باهدایت عملیاتی جانشین محترم انتظامی شهرستان و پلیس اطلاعات با اقدامات پلیسی و رصد سایبری ضاربین ، متهمین را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی در کمتر از ۳ ساعت و در ۲ عملیات غافلگیرانه آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
سرهنگ سیلاوی در ادامه بیان داشت: متهمان در تحقیقات فنی پلیس به ضرب و شتم پاکبان زحمتکش شهرداری بهبهان اعتراف و با دستور دادستان محترم بهبهان به زندان معرفی گردیدند.
فرمانده انتظامی شهرستان بهبهان در خاتمه با تقدیر و تشکر از زحمات طاقت فرسای یکایک پاکبانان شهرداری و آرزوی سلامتی برای پارکبان مضروب از شهردار محترم و رئیس محترم حراست شهرداری بهبهان و سایر مسولین حامی و دغدغه مند و اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی تقدیر نمودند.
Friday, 23 May , 2025